top of page
Поиск
  • Фото автораalexschool2

З днем народження, рідно школо!

Обновлено: 6 авг. 2018 г.

На перехресті семи доріг, семи вітрів,

Часів минулих, прожитих років,

Є місце, де в усьому незабутнє:

Країна, що народжує майбутнє.

В ній перше слово і вітання,

В ній завжди зустріч і прощання,

Це оберіг дитинства,

Що ніколи не згаса,

У ньому нашого життя невичерпна душа!

Школа – це дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Це педагоги: і ті, хто щодня переступають поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного і ті, кого вже немає сьогодні, але завжди живуть вони у пам’яті учнів та колег; це і вчителі-пенсіонери, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх вихованців, їхні щирі слова подяки.

Зі стін нашої школи вийшли сотні талановитих випускників, які, можливо, не всі стали дуже відомими, але немає сумніву в тому, що вихованці школи стали добрими, духовно багатими людьми, які понесли у світ, посіяні тут в їх душі зерна любові до всього рідного. У школі завжди працювали добрі й милосердні душею педагоги, які вміли любити дітей, вміли пробачати, терпляче чекати. А дехто спочатку навчався сам, а згодом навчав наступні покоління. А кожен наш сучасний учень - талановитий, ерудований, всебічно розвинений, демократичний й розкутий. Це діти ХХІ-го сторіччя.


Тож вітаємо З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ШКОЛИ усіх, хто творив й творить її історію - відданих своїй справі вчителів, учнів, випускників школи, котрі добрими справами прославляють школу й місто на теренах країни й зарубіжжя, учителів-ветеранів праці, які нині перебувають на заслуженому відпочинку. Праця кожного з них – це золоті сторінки історії нашої школи. Вітаємо технічних працівників – їхній щоденний внесок у життєдіяльність школи вкрай необхідний. І теж – почесний. Вітаємо батьків, тісний зв’язок з якими, щире спілкування дають нам можливість ефективно вирішувати концептуальні питання навчання й виховання дітей.


Усім невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. А підґрунтям щасливого життя та плідної діяльності хай буде міцне здоров’я, серце сповнене любові та добра, натхнена думка й щирі почуття. Щоб життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги в скарбничку ваших душ.

Добра і щастя, творчих здобутків, світлого майбутнього тобі, шкільна домівко!

3 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Увага!

bottom of page